Υπηρεσίες Black Sea University

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACK SEA UNIVERSITY

Υποβολή Αίτησης

Αρχικά προβλέπεται μια συνάντηση στα γραφεία της Black Sea University όπου ενημερώνεται ο υποψήφιος σπουδαστής για  όλες οι δυνατότητες και οι προοπτικές που του παρέχονται. Επίσης αναλύονται όλες οι παροχές της Black Sea University και οι οικονομικές υποχρεώσεις του υποψηφίου σπουδαστή.

Στη συνέχεια γίνεται η υποβολή της αίτησης προς το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Συγκέντρωση δικαιολογητικών

Αφού συγκεντρωθούν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που προβλέπονται για την υποβολή  στο Αγγλόφωνο τμήμα του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας  γίνεται από τους συνεργάτες της Black Sea University  στην Ελλάδα o πρώτος έλεγχος. Αφότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος και δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στα δικαιολογητικά γίνεται εκκίνηση της διαδικασίας  των μεταφράσεων και επικυρώσεων των εγγράφων.

Προετοιμασία Εισαγωγής

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της Black Sea University προετοιμάζει  πλήρως τον υποψήφιο σπουδαστή  στις εξετάσεις Χημείας , Βιολογίας και Αγγλικής Γλώσσας όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η Black Sea University χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και εκμεταλλευόμενη τα οφέλη της τεχνολογίας προετοιμάζει τους σπουδαστές από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας που διαθέτει για την διεξαγωγή μαθημάτων μέσω e-learning. Στόχος μας είναι ο υποψήφιος να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Έτσι από την άνεση του σπιτιού του κάνει την προετοιμασία που απαιτείται ώστε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Οργάνωση και προετοιμασία του ταξιδιού στη Βουλγαρία

Οι συνεργάτες της Black Sea University φροντίζουν για:

Την παραλαβή του υποψηφίου από το αεροδρόμιο της Σόφιας

Την εγκατάσταση σε ξενοδοχείο (για τις πρώτες μέρες) κοντά στο Πανεπιστήμιο

Την ξενάγηση του υποψηφίου και της οικογένειας του στους χώρους του Πανεπιστημίου καθώς και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Σόφιας

Για την συνοδεία του υποψήφιου στο χώρο των εξετάσεων

Μόνιμη εγκατάσταση στη Σόφια

Εύρεση κατοικίας για μόνιμη εγκατάσταση .

Η Black Sea University συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Σόφιας προκειμένου να μπορεί να βρει κατοικία ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες  του κάθε σπουδαστή.

Υποστήριξη σπουδαστή

Πλήρη υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

Δυνατότητα βοήθειας σε οποιαδήποτε δυσκολία υπάρξει  στα μαθήματα που παρακολουθεί

Βρισκόμαστε δίπλα στον σπουδαστή και την οικογένεια του όχι μόνο στις εύκολες άλλα και στις δύσκολες στιγμές σε όλη τη  διάρκεια των σπουδών του!